logo

Sportteri.fi
aukea keväällä
2020

Sportteri.fi - Avataan keväällä 2020

Tästä voi seurata Sportterin nykyistä tilannetta ja seuraavia vaiheita.

Seuran lisääminen Sportteri on avattu

2.2.2019 - Tiedote

Lorem ipsum dolor

Lue lisääNäytä kaikki uutiset

Hakualusta

Hakeminen

Hakeminen

Seuratoimintaa haetaan Sportterissa seurojen sijainnin ja niiden tarjoamien lajien perusteella. Hakijalla on käytössään erilaisia suodattimia hakuja varten, sekä sisäänrakennettu kartta tulosten selaamiseen.

Seurat

Seurat

Urheiluseuroilla on palvelussa omat sivut joiden avulla niiden toimintaan voi tutustua. Sivuilla esitetään seurojen perustietoja, mutta niillä voidaan ilmoittaa myös tarkemmin seuran toiminnasta, kuten kerhoista ja ikäluokkaryhmistä.

Yhteyskanava

Yhteyskanava

Palvelussa näkyvät seurat päättävät itse miten hakijat ottavat niiden toimintaan yhteyttä. Uudet harrastajat voidaan ohjata Sportterista seuran omille kotisivuille, to-järjestelmiin tai viestintäalustaan palvelun sisällä.

Viestintä

Viestintä

Seuran salliessa harrastajat voivat ottaa siihen yhteyttä suoraan palvelusta. Yhteydenotot Sportterista saapuvat seuran valitsemaan sähköpostiosoitteeseen ja niissä on aina viesti, aihe ja lähettäjän tärkeimmät yhteystiedot.


Palvelu seuralle

Ilmoita toiminnasta ja vastaanota yhteydenotot haluamallasi tavalla. Sportterin hakualusta helpottaa toiminnan aloittamista harrastajalle ja seuralle.